Active shooter

Onze training 'Active shooter & attacker response'

Deze training kenmerkt zich kenmerkt zich door inzichten in de psychologische & fysieke profilering en de Modus Operandi (werkwijze) van een aanslagpleger. Door praktische, tactische procedures en handelingsperspectieven aan te leren, is de deelnemer in staat de kans te vergroten om geen fysiek slachtoffer te worden en klanten en bezoekers te kunnen sturen en begeleiden naar een veilig heenkomen.

Leerdoel en resultaat

De deelnemer leert hoe zijn eigen brein omgaat met stress en hoe hij/zij deze kan managen bij een aanslag. Door het herkennen van deze indicatoren is de deelnemer in staat om zich te resetten en ratio gaat domineren over instinctief gedrag. Gevolg is dat in voorkomend geval de deelnemer de handelingsperspectieven kan uitvoeren en zich zelf en anderen in veiligheid kan brengen.

De trainers

  • Onze trainers zijn senior experts op het gebied van observatie, recherche in verschillende observatiedisciplines; dynamische en statische observatie, toepassen van technische hulpmiddelen, non-politioneel gedrag en heimelijke operaties in binnen en buitenland.
  • Ook zijn zij specialist in securitywerkzaamheden waar observeren een kerntaak is - Predictive Profiling -, Search Detect & React.
  • De trainers zijn naast hun expertschap ook ervaren docenten binnen het veiligheidsdomein.

Doelgroep

Ieder bedrijf of organisatie dat zich genoodzaakt voelt zijn medewerkers voor te bereiden op een aanslag.

Duur van de training

  • De opleiding is 3 uren totaal
  • Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers

Kosten

€ 235,00 exclusief BTW per deelnemer.